Zoltán Danó

Chef: Danó Zoltán, Varga Viktor

Alapterület: 57 m2

Típus: á la carte

Dolgozói létszám: 4 fő

Átlagos elkészített adag: 100 adag/nap

Konyhatechnológus tervező: Aczél Pál Tamás

Fontosabb készülékek: Convotherm kombipároló, MKN thermikus berendezések, Halton elszívóernyő, Salvis salamander, Meiko pohár- és tányérmosogató gépek

In Sopronbánfalva, 2010.

“Minden az, ami.”
Danó Zoltán
Zöldfűszeres paradicsomleves Szent Jakab kagylóval (4 főre)

Alapanyagok: 1,2 kg báránygerinc, só, rozmaring , olivaolaj, zöldfűszer keverék (bazsalikom, petrezselyem, zsemlemorzsa, oliva olaj, bors)

Hozzávaló gépek: MKN főzősziget, Convothermkombipároló

Elkészítés: A húst rozmaringos olajos pácban 3 napig a hűtőben tároljuk. Gerincet olivaolajon kérgesre pirítjuk, aztán bekerül a Convotherm kombipárolóba 200 fokon 5 percre. Szeletelés után a zöldfűszer keverékbe beleforgatjuk, így kerül a tányérra. Köretként zöldborsót, vegyes friss salátát (ruccola, jégsaláta, koktélparadicsom, uborka, alma, balzsamecet, só), petrezselymes burgonyát kínálunk.

Elkészítési idő: 20 perc

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy EN