Tibor Rosenstein

Chef: Rosenstein Tibor

Alapterület: 70 m2

Típus: á la carte

Dolgozói létszám: 18 fő + család

Átlagos elkészített adag: 300 adag/nap

Konyhatechnológus tervező: Rácz Ákos

Fontosabb készülékek:

Convotherm kombipároló, MKN thermikus berendezések, Meiko pohármosogató gép

The unmitigatedly bourgeois Rosenstein inn’s history started in 1996 in a back-street at Keleti.

“A vendég visszajelzése a legfontosabb. A visszaérkezett tányér a legjobb kontroll.”
Rosenstein Tibor
Báránygerinc 4 főre

Alapanyagok: 1,2 kg báránygerinc, só, rozmaring , olivaolaj, zöldfűszer keverék (bazsalikom, petrezselyem, zsemlemorzsa, oliva olaj, bors)

Hozzávaló gépek: MKN főzősziget, Convotherm kombipároló

Elkészítés: A húst rozmaringos olajos pácban 3 napig a hűtőben tároljuk. Gerincet olivaolajon kérgesre pirítjuk, aztán bekerül a Convotherm kombipárolóba 200 fokon 5 percre. Szeletelés után a zöldfűszer keverékbe beleforgatjuk , így kerül a tányérra. Köretként zöldborsót, vegyes friss salátát (ruccola, jégsaláta, koktélparadicsom, uborka, alma, balzsamecet, só), petrezselymes burgonyát kínálunk.

Elkészítési idő: 20 perc

 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy EN