Both Zsolt

Chef: Both Zsolt

Alapterület: 160 m2

Típus: á la carte, bankett és menü

Dolgozói létszám: 11 fő

Átlagos elkészített adag: 300 adag/nap

Konyhatechnológus tervező: Gál Sándor

Fontosabb készülékek: Convotherm kombipároló, MKN thermikus berendezések, Elro nyomás alatti serpenyő, Meiko pohár- és tányérmosogató gépek

In the city of Mediterranean atmospheres, 2010

Both Zsolt
"Az ízek világa a bor mert a bor a maga nemében egy finom és meghatározó kiegészítője életünknek."
Rosera sült kacsamell petrezselymes polentával, füge raguval (4 főre)

Alapanyagok: Petrezselymes polenta: 32 dkg kukoricadara, csipetnyi só, csipetnyi cukor, 2 dl tej, petrezselyem kivonat. Fügeragu: füge 20 dkg, evőkanál méz, vörösbor, fél deci brandy konyak, demi glace.Roséra sült kacsamell.

Hozzávaló gépek: MKN főzősziget, Convotherm kombipároló

Elkészítés: A kacsamelleket elősütjük rostlapon, kombi gőzpárolóban befejezzük a hús elkészítését, 150 fokon 8-10 percen keresztül sütjük. Majd a polenta mellett a fügeraguval tálaljuk.

Elkészítési idő: 20-25 perc

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy EN